Actief in heel Nederland
Installatie, reparatie & onderhoud
Erkend loodgietersbedrijf
Vrijblijvende offerte

Dak & loodgieterswerk

Loodgieter

Als ervaren loodgieter kunnen wij alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden uitvoeren. Wij hebben ons ten doel gesteld om onze klanten van dienst te zijn met hoogstaand loodgieterswerk. In de tijd van ons bestaan hebben wij een uitgebreide kennis opgedaan over allerlei projecten en hebben deze naar volle tevredenheid van onze klanten uitgevoerd.

Doordat wij breed inzetbaar zijn kunnen wij alle projecten in eigen beheer uitvoeren. Hierdoor is er altijd sprake van korte lijnen. Wij verrichten loodgieterswerk voor particulieren en bedrijven en leveren altijd maatwerk. De wensen en behoeften van de klant staan altijd centraal en hierop baseren wij een gedegen plan van aanpak. Om de klanten optimaal van dienst te kunnen zijn volgen wij regelmatig bijscholing, om zo onze vakkennis op peil te houden. Inmiddels zijn wij een gevestigde naam in de regio. Dit hebben wij onder andere bereikt door het leveren van een uitstekende kwaliteit tegen een gunstige prijs. Ook hebben wij nog net dat beetje extra aandacht voor de klant. Bij ons is de klant nog altijd koning.

Tot onze werkzaamheden als allround loodgieter behoren onder andere alle voorkomende werkzaamheden bij het aanleggen of renoveren van een badkamer en alle loodgieterswerkzaamheden die daarbij aan de orde komen. De badkamer wordt van A tot Z gebouwd, voorzien van alle sanitair. Ook verzorgen wij de aanleg van centrale verwarmingsinstallaties en de plaatsing van vloerverwarming.

Dakwerk

Wij hebben een ruime ervaring in al uw dakwerk, zoals het aanbrengen van bitumineuze en zinken dakbedekking en alle zink- en koperwerk.

Een zinken dakbedekking wordt degelijk aangebracht door ons. Hiermee bent u verzekerd van een zeer degelijke en duurzame dakbedekking, die zijn weerga niet kent op het gebied van degelijkheid en een lange levensduur. U kunt vertrouwen op onze expertise, om problemen als lekkage op termijn te voorkomen.

Ook voor het aanbrengen van zink op balkons of erkers als dakbedekking bent u bij ons aan het juiste adres. Hiermee wordt een betrouwbaar en solide dak aangebracht.

Een roevendak is geschikt voor daken, die een lichte of steile helling vertonen. De zinkbanen worden door ons vakkundig aangebracht en om lekkage te voorkomen afgedekt met roefkappen. Na het solderen wordt een betrouwbare dakbedekking bereikt. U kunt rekenen op onze ervaring en vakmanschap.

Onze projecten

Bekijk alle projecten van VB Works