Actief in heel Nederland
Installatie, reparatie & onderhoud
Erkend loodgietersbedrijf
Vrijblijvende offerte

Vloerverwarming

Ook voor vloerverwarming bent u bij ons aan het goede adres. Vloerverwarming verzorgt een geleidelijke afgifte van de warmte. Dit zorgt voor een prettig woonklimaat. Onze vloerverwarmingssystemen zijn van prima kwaliteit en wij kunnen deze leveren tegen een goede prijs. Wij hebben zoveel vertrouwen in de door ons geleverde en aangelegde vloerverwarmingen, dat wij bij nieuwbouwprojecten en renovaties aangelegde vloerverwarmingssystemen onvoorwaardelijk 10 jaar garantie geven op de buizen en koppelingen. Mocht niet voldoende vloerhoogte bereikt kunnen worden, dan is het ook mogelijk om een elektrische vloerverwarming aan te leggen.

Als ervaren installateur kunnen wij ook zonneboilers plaatsen, waarmee u gebruik maakt van natuurlijke bronnen en daarmee kunt besparen op uw energierekening. Daarbij levert u een bijdrage aan het milieu, omdat er minder aanspraak gedaan hoeft te worden op fossiele brandstoffen.

De warmwatervoorziening van een pand wilt u kunnen vertrouwen. Daarom plaatsen wij combi-ketels van A-merken. Vanuit oogpunt van energiebesparing is een close-in boiler, een kleine elektrische boiler, die de warmwatervoorziening in de keuken verzorgt, een goede keuze.

Onze projecten

Bekijk alle projecten van VB Works